Lavoro

Wie is Convivio

Ons modern recent geopende Italiaans restaurant gelegen op de grens van land en water biedt plaats aan zo’n 70 gasten. Bij Convivio ben je aan het goede adres om te genieten van een heerlijke authentieke Italiaanse lunch of een uitgebreid diner. Wij hebben een gezellig, hardwerkend en toegewijd team. Iedere dag zetten wij samen die extra stap om onze gasten te voorzien van een heerlijke middag/avond. We houden ervan om onder de mensen te zijn! Vandaar ook onze slogan: La gioia di stare assieme! (De vreugde van het samenzijn!)

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een enthousiast, jong en dynamisch team dat op zoek is naar échte teamplayers. Binnen Convivio is alle ruimte voor ontwikkeling. Wij leren jou graag de fijne kneepjes van ons mooie vak. Samen met je directe collega’s in de keuken werk je elke dag voor de maximaal haalbare tevredenheid bij onze gasten.
Salariëring boven CAO Horeca.

Match jij met bovenstaande functie?
Mail dan snel jouw motivatie en CV naar:
personeel@convivio-maasbracht.nl

convivio (4)

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een enthousiast, jong en dynamisch team dat op zoek is naar nieuwe teamplayers. Ervaring is een pré. Binnen Convivio is alle ruimte voor ontwikkeling. Wij leren jou graag de fijne kneepjes van ons mooie vak.

Match jij met bovenstaande functie? Mail dan snel jouw motivatie (waar mogelijk ook een CV) naar
personeel@convivio-maasbracht.nl

Wij leren jou graag beter kennen!
A presto, Ciao!

convivio (1)